Dacă sunteţi în căutarea unor vitamine sau suplimente nutritive care sa va îmbunătăţeasca în mod eficient sănătatea, Full Spectrum Calivita poate sa faca parte din aceasta categorie. În fiecare an, mii de persoane ia suplimente nutritive fara a observa niciun beneficiu.Unii dintre noi ajungem la concluzia că acestea nu ne pot ajuta şi renuntam sa le mai utilizam, iar altii continuam sa le folosim presupunând că acestea totusi ar putea sa ne faca bine , chiar dacă nu experimentam niciun beneficiu. Dacă alegem suplimentele corecte, cu siguranta vom primi beneficiile acestora, pe care bineinteles le vom si simti.

Probabil motivul principal pentru care nu simtim eficienta acestor suplimente este faptul ca acestea nu includ elementele nutritive de care organismul nostru are nevoie. O vitamina trebuie să includă mai multi aminoacizi, extracte din plante si enzime în plus faţă de întregul spectru de vitamine şi minerale. Suplimentele cele mai eficiente vor include de fapt mai mult de 15 sau 20 de ingrediente diferite.

Atunci când aceasta multitudine de substante nutritive individuale sunt combinate împreună, multe dintre ele sunt capabile sa lucreze sinergic cu celelalte, astfel crescand eficienţa de ansamblu a suplimentelor. De exemplu, vitaminele B daca lucreaza impreuna, si daca mai sunt asociate si cu minerale precum magneziul, ajuta la o buna functionare a creierului si sporesc vigilenta.

În al doilea rând, folosirea nutrienţilor sau suplimentelor individuale care vizează doar o problemă de sănătate nu este intotdeauna cea mai buna alegere. Multe probleme de sănătate sunt cauzate de o deficienta in substante nutritive diferite, iar folosirea unui supliment cu spectru larg este singura modalitate de a ne asigura că primim tot ceea ce corpul nostru are nevoie.

Dacă suntem preocupati de sănătatea ochilor, de exemplu, vom căuta ingrediente, cum ar fi beta carotenul sau vitamina A. Insa există de fapt, multe alte substante nutritive care ajuta la intarirea ochilor şi ii protejeaza impotriva degenerescentei maculare si cataractei. Cele mai bune suplimente vor contine toate aceste elemente de baza impreuna cu multe alte ingrediente esenţiale.

Un ultim modiv, dar foarte important, pentru care mulţi dintre noi nu beneficiem de efectele suplimentelor se datorează faptului că ingredientele nu sunt naturale, ci mai degrabă sintetice. Vitaminele sintetice efectiv provoca stres asupra organismului uman, deoarece acesta încearcă să le asimileze.

Unele studii au demonstrat ca exista o rata a mortalitatii mai mare în rândul celor cu probleme grave de sănătate care iau suplimente sintetice in comparatie cu cei care folosesc suplimente naturale extrase din plante. Substanţe naturale sunt asimilate în organism în acelaşi mod ca si alimentele pe care le consumam. Un alt avantaj al ingredientelor naturale este ca acestea conţin micronutrienţi şi fitonutrienti, absenti din ingredientele sintetice, care sunt produse într-un laborator.

Poate exista o mare diferenţă de calitate intre vitaminele şi suplimentele existente. Noi trebuie sa ne asiguram ca vom folosi un supliment vitaminic cu un spectru larg, care conţine ingrediente naturale cu dovezi ştiinţifice în spatele formulării lor. Făcând acest lucru, vo putea evita vitaminele ineficiente care nu ofera niciun beneficiu.

Full Spectrum Calivita este un complex vitaminic natural care contine 29 de vitamine, minerale si nutrienti in dozele optime pentru organism si sub forma chelatata pentru a asigura o absorbie eficienta in organism. Unele minerale, precum fierul, si vitaminele hidrosolubile se elimina foarte usor din organism prin urina. Substantele active din compozitia Full Spectrum sunt inglobate in substante suport, astfel absorbia acestora poate dura intre 8 si 12 ore si ne asigura un aport vitaminic si mineral constant. Acest complex nutritiv ne poate asigura necesarul tuturor vitaminelor si mineralelor de care organismul noastru are nevoie pentru a se pastra intr-o forma excelenta deoarece reduc senzatia de oboseala fizica si psihica, imbunatatesc capacitatea de atentie si concentrare, ajuta la tratarea ulcerelor, la eliminarea starilor depresive, fortifica sistemul imunitar si protejeaza impotriva racelilor si gripei, iar substantele lipotrope, precum colina si inozitolul, impiedica cresterea nivelului de colesterol in sange.