Strong Bones PLUS 100 capsule
Strong Bones PLUS este un produs care sprijină sănăta tea oaselor. Conţine calciu şi magneziu, care au fost suplimentate cu vitamina D3, pentru o absorbţie mai bună.
Strong Bones 100 capsule, Strong Bones 250 capsule
Strong Bones este un produs complex cu calciu şi magneziu, elemente de o importanţă deosebită pentru dezvoltarea oaselor. Suplimentarea cu calciu şi magneziu poate ajuta la menţinerea structurii normale a oaselor şi dinţilor, dar poate avea şi alte efecte benefice.

MagneZi B6 90 tablete
Duceţi o viaţă haotică, sunteţi stresaţi, depuneţi un efort mental şi/sau fizic semnificativ? Atunci MagneZi B6 a fost creat special pentru dvs.! Ingredientele sale active sprijină funcţionarea optimă a sistemelor nervos şi muscular şi sunt necesare pentru procesele metabolice şi de producere a energiei. Sănătate, energie şi o putere uriaşă de muncă!
Pro Selenium 60 tablete
Se ştie că seleniul este un oligoelement cu un efect antioxidant foarte puternic, care ne sprijină organismul protejându-l împotriva radicalilor liberi. Cu toate acestea, este mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă aceste efecte, joacă un rol important şi în funcţionarea sistemului imunitar. Ajută, de asemenea, la menţinerea producţiei normale de iod, sprijinind hormonii glandei tiroide.
Chelated Zinc, Mega Zinc 100 tablete
Zincul este unul din cele mai importante oligoelemente, fiindcă ajută la buna funcţionare a mai multor enzime. Poate fi găsit în fiecare celulă, dar organismul uman nu are capacitatea de a-l depozita, fapt pentru care pot apărea deficienţele. Avem nevoie de zinc încontinuu, iar în anumite cazuri – de exemplu, dacă locuim într-o zonă poluată
sau avem o alimentaţie neechilibrată – trebuie să consumăm suplimente moderne cu zinc.
Power Mins 100 tablete
Pe lângă un aport adecvat de vitamine, consumul unei cantităţi optime de minerale este foarte important pentru organismul uman. Power Mins este un produs special, care conţine minerale deosebite. Ingredientele sale contribuie la furnizarea adecvată de minerale organismului.
Iron Plus 100 tablete
Fierul este un mineral ce aparţine aşa-numitelor „oligoelelemente” substanţe necesare organismului uman, dar în
cantităţi foarte mici. În primul rând, fierul este responsabil cu transportul oxigenului în organism, dar are şi alte funcţii importante. Iron Plus reprezintă un produs complex de ultima generatie.