Ginkgo XC 100 tablete
Ginkgo XC este un produs foarte puternic ce conţine 90 mg de extract de Ginkgobiloba pentru a sprijini fluxul sanguin normal şi funcţionarea creierului. Extractul de Ginkgo are, de asemenea, importante proprietăţi antioxidante care ne protejează celulele împotriva radicalilor liberi.
Oregano oil 30 ml
Oregano este o plantă perenă foarte îndrăgită, pe care o cunoaştem în special drept condiment. Puţine persoane ştiu că, datorită numeroaselor sale efecte benefice, a fost folosită cu succes încă din antichitate în medicina populară. Faceţi cunoştinţă cu proprietăţile fantastice ale plantei oregano!
Liquid Chlorophyll 473 ml
Practic, orice substanţă poate fi o toxină ce exercită un efect iritant şi/sau nociv asupra organismului, ne îngreunează funcţiile biochimice şi afectează funcţionarea organismului. Toxinele pot apărea drept rezultat al unei alimentaţii deficitare, ca efect ad vers al medicamentelor, al poluării mediului sau drept consecinţă a anumitor procese metabolice. Clorofila oferă o protecţie naturală împotriva acestora!
Green Care 240 tablete
Green Care conţine alfalfa, care a fost folosită cu succes de sute de ani în medicina tradiţională, datorită numeroaselor sale efecte benefice. Este un diuretic natural şi poate reprezenta un supliment adecvat al dietelor alcalinizante. Conţine multe vitamine şi minerale, care sprijină funcţionarea sănătoasă a organismului.
Rhodiolin 120 capsule
Cu toţii suntem expuşi unui stres continuu de-a lungul întregii zile. Încercarea de a ne ridica la înălţimea aştep tărilor acasă şi la locul de muncă, conflictele, proble me le financiare, zgomotul şi poluarea mediului – toate acestea
reprezintă factori de stres şi pot fi deosebit de dăunătoare pentru organism pe termen lung.
Rhodiola este utilizată de sute de ani şi reprezintă o soluţie naturală la stres.
ParaProteX 100 tablete
Paraziţii – viermii, bacteriile, ciupercile, virusurile sunt prezenţi în permanen ţă în mediul înconjurător.
Unii dintre ei sunt benefici (unele bacterii), în timp ce alţii sunt dăunători pentru organism. Pot trece neobservaţi perioade îndelungate de timp, însă în momentul în care îi detectăm, au creat deja probleme.
ParaProteX poate oferi un ajutor eficient împotriva paraziţilor care cauzează neplăceri!
Panax Ginseng 100 tablete
Ginseng este cultivat în Orientul Îndepărtat de 400 de ani, însă omenirea îl utilizează de mii de ani. În perioadele de stres fizic şi psihic extrem, creşte vitalitatea şi rezistenţa la stres în mod natural.
Pure Yucca 100 capsule
Extractul de Yucca, care e supranumit „pomul vieţii”, este o substanţă extraordinară ce detoxifică, purifică şi sprijină sistemul imunitar. Principalul său efect se datorează unuia dintre ingredientele sale, saponina. Această substanţă
este folosită în principal datorită acţiunii ei mucolitice şi detoxifiante.
Garlic Caps 100 capsule gelatinoase
Usturoiul este unul din cele mai cunoscute condimente, însă puţini sunt cei care ştiu că, pe lângă aroma sa caracteristică, are multe efecte benefice, printre care şi menţinerea unui nivel normal al trigliceridelor din sânge. Produsul Garlic Caps conţine ingredientele active din usturoi şi pătrunjel, plante folosite cu succes în medicina populară de sute de ani.
White Willow 100 capsule
Scoarţa de salcie albă a fost utilizată în medicina populară de secole. Salcia albă (Salix alba) este o specie de copac originară din Europa Centrală şi de Sud, cunoscută însă şi în America de Nord. Din scoarţa acestui copac se extrag salicinglucozidele, care sunt metabolizate în organism în acid salicilic.
Triple-Potency Lecithin, Super Soya Lecithin 100 capsule, Super Soya Lecithin 250 capsule
Lecitina contribuie la funcţionarea adecvată a proceselor noastre vitale şi ne sprijină sănătatea. Este o substanţă naturală care poa te fi găsită în organism, un de, printre altele, intră în componenţa membranelor celulare şi a proteinelor. Joa că un rol important în funcţionarea sistemului nervos şi ajută la menţinerea unui nivel normal
de colesterol.
Evening Primrose Oil 100 capsule gelatinoase
Evening Primrose Oil are o serie de efecte benefice asu pra organismului uman. Aju tă la menţinerea aspectului sănătos şi proaspăt al pielii şi părului şi poate fi un excelent supliment al curelor de slăbire. Sprijină funcţia cardiacă normală şi poate ameliora simptomele neplăcute ce preced menstruaţia.