Prospect Rhodiolin CaliVita

In fiecare zi, oricare dintre noi este supus stresului prin responsabilitatile permanente fata de srviciu sau fata de familie, conflicte, boli si traumatisme, probleme financiare, zgomotul si poluantii din mediul extern. Actualul stil de viata impune un ritm accelerat, trebuie sa facem fata numeroaselor neplaceri, sa luptam cu situatii din ce in ce mai multe, toate acestea putand duce la aparitia simtomelor unor boli. Incredibil este faptul ca imbolnavirile sunt cauzate in proportie de 80% de influentele daunatoare ale stresului asupra organismului. Se pot enumera aici boli ca: ulcerul, ateroscleroza hipertensiunea arteriala, diabet, stari depresive, si altele.

Rhodiolin este unul din suplimentele alimentare cu un continut de plante adaptogene si minerale, supliment alimentar special cu un continut de zinc si sxtract de Rhodiola rosea.

Rhodiola rosea este o planta cunoscuta si sub numele de “radacina arctica” sau “radacina aurie”. Este o planta originara din Muntii Siberiei, traieste la o inaltime la aproximativ 3000 de metri. Primele referiri apar in Asia de Est si Mijlocie in scrierile popoarelor antice. Ei decsriu o planta sacra cu proprietati “supranaturale”, tamaduitoare. Legendele poluare sustin ca persoanele care bea in fiecare zi o data, un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani.

Cercetarile facute in China, au facut remarcate proprietatile tamaduitoare ale plantei, folosind radacinile ei pentru prevenirea imfactului miocardic, “curatarea” sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. Rusii, delungul sutelor de ani, folosesc aceasta planta in medicina populara pentru tratarea racelilor si a unor boli virale, pentru prevenirea imfactului miocardic si ameliorarea circulatiei sanguine. Administrarea preparatelor din aceasta planta intareste fizic si psihic organismul.

Rhodiolin ofera un echilibru deosebit in cazul stresului, este un protector al sistemului imunitar, amelioreaza sau restabileste apararea organismului fata de anumite boli, asigura imunotoleranta, supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Asigura echilbrul dintre sistemul imunitar si cel hormonal, mentinand astfel homeostazia organismului. Crste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului si scade in aceelasi timp efectele componentelor partial nocive adica nivelul hormonilor glucocorticoizi (cortizol, glucocorticoid), oferind astfel nivelul optim al acestora.

Rhodiola rosea reduce efectele nocive ale stresului asupra inimii, normalizeaza aritmia (batai neregulate ale inimi), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive are efecte anti tumorale. Ajuta la cresterea energiei sexuale, putand avea efcte benefivce in anumite boli sexuale la ambele sexe. Accelereaza producerea insulinei in cazul diabeticilor, creste sensibiliatea la insulina si astfel reduce nivelul glicemiei. Rosavina si salidrosidele, substante biologic active, determina cesterea serotoninei la nivelul creierului ameliorand astfel starile depresive. Are rol protectiv asupra ficatului fata de substantele toxice. Are un puternic efect antioxidant. Are rol si in regenerarea leziunuilor aparute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).

Rhodiola rosea creste performantele sportivilor si rezistenta fizica a acestora. Creste masa fibrelor musculare contractile (accelereaza anabolismul), asigurand folosirea mai eficienta a rezelvelor metabolice. Asigura prospetime spirituala ameliorand starea generala. Imbunatateste munca intelectuala si memoria.

Rhodiolin ajuta la pastrea conditiei fizice, a puterii de viata si a sanatati.

Mai multe detalii si posibilitate comanda: Rhodiolin

Leave a Reply